top of page
Пошук
ocsanagulida

Урок відповідальності

"Вчитися. Мріяти. Діяти. З ентузіазмом, оптимізмом, захопленням" - ключові повідомлення, які хотілося сьогодні донести старшокласникам Дубенський ліцей 5 на шкільному уроці відповідальності.

Всеукраїнський День відповідальності людини – державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначатиметься щороку 19 жовтня у день народження всесвітньо відомого українця, економіста, благодійника Богдана Гаврилишина, автора «Декларації відповідальності людини».

«Декларація відповідальності людини» - змістовний та лаконічний документ, де у 15 пунктах відображено різні рівні відповідальності, від особистої до відповідальності на рівні країни та світу. Вони можуть стати дороговказами до більш демократичного, інклюзивного та ефективного суспільства.

Говорили про буйні мрії, глобальне мислення та локальні дії, які ми можемо робити вже зараз. Наші особисті досягнення та вплив на людей поряд з нами допоможуть зробити наше життя кращим повнішим і щасливішим!

А на додачу до розмови про відповідальність ми встигли запросити школярів до участі у нашому проєкті Лінія життя, адже наші відповідальні дії в екстрених ситуаціях і наші руки можуть врятувати життя рідної людини! Саме зараз ми шукаємо волонтерів, які будуть поширювати знання про домедичну допомогу серед однолітків, а це - великий відповідальний вклад у розвиток нашого суспільства!

Дякую за запрошення Оксана Гуліда та гостинність Дубенський ліцей 5! Разом ми зможемо зробити більше відповідальних дій!

Дякую Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation за довіру та можливість допомагати розвивати молодь на Рівненщині!

В коментарях додам посилання на чудове відео під символічною назвою #Я_відповідальність, адже ми не відповідаємо за почуття інших людей, але ми відповідальні за наслідки кожної нашої дії!











2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page